Hotel de France Wien

Bästa tänkbara läge

boka hotell i WienHotel de France i Wien är beläget mitt i stadens centrum, men närhet till de bästa shoppinggatorna, de viktigaste turistattraktionerna, som t ex Stephansdom, och de trevligaste restaurangerna och barerna.

Fräscht, klassiskt och bekvämt

De 194 rummen och sviterna på detta flotta hotell är inredda i elegant, klassisk stil och utrustade med A/C, Wi-Fi, satellit-TV, värdeskåp, telefon, minibar och möjligheter att laga kaffe och te – allt för en komplett vistelse i Wien.

Mat och dryck för alla smaker

hotell wienDet finns två restauranger på Hotel de France – Restaurant no.3 som serverar högklassig mat ur det traditionella wienska köket, samt en Daihachi Sushibar för den som vill testa något lite mer exotiskt. Hotellet fulländas tack vare Atrium bar som är en populär mötesplats där man kan njuta av en kopp kaffe, en god cocktail eller en uppfriskande öl. Om morgnarna, mellan kl. 6:30 och 10:30 serveras en väl tilltagen frukostbuffé på flotta Bel Etage.

Konferensfaciliteter

Hotel de France erbjuder konferens- och evenemangsrum för upp till 150 personer, alla med full luftkonditionering och högteknologisk utrustning.


Klicka här för att se mer hotell i Wien
.