Palais Hansen Kempinski Vienna

Ett utställningspalats från 1800-talet

boka hotell i WienPalais Hansen Kempinski var från början en del av världsutställningen som tog plats i Wien år 1873. Det är en tilltalande, historisk byggnad i Wiens hjärta, precis vid Ring Boulevard.

Inuti har hotell Kempinski 152 flotta rum och sviter, två restauranger och inte mindre än tre barer, och den som vill skämma bort sig själv på riktigt under vistelsen i Wien utnyttjar hotellets fantastiska spa. Kempinski rymmer också konferensfaciliteter, samt en väldigt tjusig balsalong för bröllop och andra stora evenemang.

Venetiansk inredning

hotell wienInredningen i hotell Kempinski är klassiskt elegant, fräsch, exklusiv och med subtila venetianska element. Materialen består av lyxiga textilier, trä och marmor. Allt på detta palats är av allra högsta kvalitet.

Alla rum och sviter på Kempinski är utrustade med bl a TV, ett underhållningscentrum Nespressomaskin, en arbetsplats och värdeskåp.

Ingenting är omöjligt

En vistelse på Kempinski innebär total service, allt man kan tänkas behöva hjälp med, från biljettbokning, till beställning av limousine eller strykning av en aftonklänning, tas om hand med största diskretion och professionalitet.


Klicka här för att se mer hotell i Wien
.