Steigenberger Hotel Herrenhof

En del av ett världsarv

boka hotell i WienI centrala Wiens gamla stad, som har världsarvsstatus genom UNESCO, ligger hotell Steigenburger Herrenhof. Härifrån har man promenadavstånd till stadens viktigaste attraktioner och shoppingdistrikt.

Faciliteter för alla behov

hotell wienSteigenberger Herrenhof består av 186 rum varav tio stycken är sviter och ett är handikappsanpassat. Vidare finns en restaurang, en bar och ett omfattande SPA med ångbad, gym, bastu och behandlingsrum där man kan skämma bort sig själv med allsköns välgörande terapier. Till den som besöker Wien i businessärende, eller på grund av något festligt evenemang, erbjuder Steinberger Herrenhof tillgång till över 500 kvadratmeter utrymme särskilt avsett för konferenser och organiserade festligheter.

Servicen på detta exklusiva hotell gör ingen besviken, här finns parkeringsplats för bilburna gäster, tillgång till dagstidningar, rumsservice, tvättservice och limousinservice.

Klassisk elegans möter modernt mod

Alla rum är luxuöst inredda i en stil som kombinerar klassiskt med ultramodernt på ett mycket sofistikerat vis. Färgsättningen är i många fall ganska djärv med accentfärger som lila, grönt och svart, vilket ger en varm och behaglig känsla. Utanför fönstren tornar Wiens magnifika katedral Stephansdom upp och innanför erbjuds bekvämligheter som gratis Wi-Fi, satellit-TV, kaffemaskin, skrivbord, luftkonditionering, välutrustade badrum med hårtork, badrock och tofflor, minibar och värdeskåp.

Klicka här för att se mer hotell i Wien
.